Kom intelligenter uit de lockdown!

Doe de Schoolbooster TopiaTrainer en verbeter je schoolprestaties

Icoon beoordeling

Doe de online workout voor rekenen, taal, studievaardigheden. Inclusief eindtoetstraining

Icoon onderwijs game

Ontwikkeld door onderwijskundigen en game professionals

Icoon prijs

Speciale aanbieding tijdens de lockdown! Nu 3 maanden voor €35,00

Ons 3-stappenplan

Met TopiaTrainer bereidt jouw kind zich goed voor op de eindtoets van groep 5, 6, 7 en 8. Hoe we dat doen? Met een gericht 3-stappenplan. Laat die eindtoetsen maar komen!

Stap 1 – We gaan testen

Welke onderdelen gaan al goed? En op welke onderdelen is nog meer oefening nodig? Na het maken van onze oefentoets(en) weten jullie direct hoe je kind ervoor staat en kunnen jullie bepalen welke onderdelen (extra) oefening nodig hebben.

Stap 2 – We gaan trainen op het eigen niveau

TopiaTrainer is een adaptief leersysteem met ruim 80.000 opdrachten, waardoor je kind altijd uitgedaagd blijft. Alle vragen zijn daarom onderverdeeld in 1, 2 en 3 sterren. Merkt het systeem dat een kind veel vragen met 2 sterren goed beantwoord, dan worden automatisch extra vragen met 3 sterren gesteld. En is het even te moeilijk? Dan schakelt het systeem automatisch terug.

Alle categorieën en onderdelen hebben duidelijke uitlegvideo’s, die de leerdoelen van de basisschool volgen. En om kinderen gemotiveerd te houden: bij het geven van goede antwoorden kan een kind games vrijspelen. Zo is TopiaTrainer leerzaam én leuk!

Stap 3 – Wennen aan de echte eindtoets

Welke eindtoets de basisschool ook gebruikt (Cito, IEP of Route 8), kinderen blijven de verhaalsommen lastig vinden. Daarom laten wij kinderen wennen aan de vraagstelling van de eindtoets. Bij alle vakken biedt TopiaTrainer ook meerdere eindtoetsen aan. Tijdens deze grote eindtoetsen (90 vragen) komen alle categorieën aan bod. Zo weet je precies of je kind de stof beheerst én raakt hij of zij vertrouwd met de vraagstelling van de eindtoets.

Blijf in controle

Als ouder wil je je kind zo goed mogelijk voorbereiden op de eindtoets(en). Met onze ouderapp krijg je inzicht in de prestaties van je kind en kun je samen gericht leerdoelen afspreken.

Apple Store Google Play

Met vertrouwen de eindtoets maken

Een eindtoets is voor kinderen al spannend genoeg. Omdat TopiaTrainer zorgt voor een goede voorbereiding kan je kind met vertrouwen de eindtoets maken!

Jouw kind relaxed
richting de Citotoetsen?

Volg ons op