Klantenservice

Heb je een opmerking, tip of klacht over TopiaTrainer, dan verzoeken wij je dit kenbaar te maken met een e-mail naar onze klantenservice of via de Servicedesk die te vinden is in de inlogomgeving van de training.

Heb je een vraag?

We hebben de meest gehoorde vragen voor u gebundeld. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Gratis online Servicedesk

Kom je ergens niet uit, laat het ons weten via de online Servicedesk en we nemen contact met je op. Bij de Servicedesk kan je terecht voor alle technische, administratieve en inhoudelijke vragen. De Servicedesk vind je in de cursusomgeving. Hiervoor heb je de inloggegevens van het cursist account nodig.

Heeft je kind nog geen account, klik dan hier. Doorgaans krijg je binnen één werkdag antwoord, in de vakantieperiodes kan dit soms twee werkdagen zijn.

Liever telefonisch contact?

  • Telefoon: +31 (0)343 - 493 222
  • Vanuit België: +32 (0)14 499926

LET OP: vanwege de zomervakantie zijn wij tot en met vrijdag 21 augustus a.s. alleen 's morgens telefonisch bereikbaar.

Maandag tot en met vrijdag

09:00 - 13:00
15:00 - 16:00


Zaterdag & zondag

Gesloten

Bedrijfsgegevens

  • Postbus 951, 3700 AZ ZEIST, Nederland
  • TopiaTrainer is een product van TopiaTeam B.V.
  • KvK Utrecht: 30077284
  • BTW-nummer: 8197.72.574 B 01
  • Fax: +31 (0)343 - 491 378

Klachtenprocedure

Heb je een opmerking, tip of klacht over TopiaTrainer, dan verzoeken wij je dit kenbaar te maken met een e-mail naar onze klantenserviceof via de Servicedesk die te vinden is in de inlogomgeving van de training. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren op jouw tip of klacht. We garanderen echter dat je uiterlijk binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie van ons ontvangt via de e-mail of Servicedesk. Wij waarderen het dat je ons in de gelegenheid stelt jouw klacht op te lossen. De klacht wordt voorgelegd aan de directeur van TopiaTeam B.V.,de heer A.R. van Bavel. Geschillen tussen consument en TopiaTeam B.V. kunnen zowel door de consument als door Topia Team B.V. worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

We zijn er enorm trots op dat uit marktonderzoek is gebleken dat ouders de diensten en de bijbehorende service van TopiaTeam waarderen met een 8,6 als tevredenheidcijfer. Alles wat echter bijdraagt om onze service nog verder te verbeteren, waarderen wij zeer.

Jouw kind relaxed
richting de Citotoetsen?

Volg ons op